Vem ska man ta med sig att prova brudklänningar?

05.10.2022

Det är en spännande stund med blandade känslor för dig men det kan bli verkligen överväldigande med vad dina vänner säger till dig, vad din mamma tycker passar bäst och vad du vill, så vem du fråga att följa med är så viktigt.

Här är Esthers råd om hur man bestämmer vem man ska ta med sig när man handlar bröllopsklänningar. 

Vänlig familjemedlem 

Du vill ha lugnande människor som är försiktiga med deras ord - som är ärliga men på ett kärleksfullt sätt. Vad gäller framtida svärmödrar. Eller fråga din mamma först. Hon kanske inte berättar för dig, men det här är också en väldigt speciell stund för henne. 

Chilla vänner

Om du lätt blir förvirrad, behåll inbjudningar få (2-3) och avsiktliga. Blyga brudar bör överväga att kompisen som mest sannolikt tar bort dem ur sitt skal och låter dem ha kul, medan obeslutsamma brudar kanske uppskattar en vän som är lugn och objektiv. 

The Wild Card

Någon helt oväntad kan erbjuda ett nytt perspektiv. 

Gå Ensam

Gå och prova brudklänningar minst en gång helt själv utan alla former av bedömningar. Du vill ha någon som är 100 procent Team Bride - som är på din sida när du väljer den klänningen du älskar och känner dig vacker i. Vem är bättre att lita på än lagkaptenen, eller hur?

Bring your crew but listen to your gut.