Storlek & Beställning

Made-to-Order

Senast 7 månader före bröllopsdagen med leveranstid 4 månader. Kontakta oss om ditt bröllop är mindre än 7 månader bort för prioriterad beställning. Prioriterad ordning beror på tillgänglighet med en extra avgift. Efter att du har lagt din beställning kommer vår onlinehjälp att hjälpa dig att ta mått och följa upp förfrågningar för att se till att din bröllopsklänning passar perfekt och garantera en leverans i tid. 

Ready-to-wear

Om ditt bröllop är mindre än 4 månader bort lagerför vi en liten mängd för omedelbar leverans. Följ standardstorlekstabellerna för att välja den storlek som ligger närmast dig. Om du befinner dig mellan storlekarna hjälper vår onlinehjälp dig att bestämma den bästa storleken för dig. Färdiga brudkläder behöver ofta professionell skräddarhjälp för bästa passform både i storlek och längd. 

Pre-order

Nästa leveranstid för förbeställning och lagerförda produkter kommer att visas på varje sida. Brudslöjor & plaggväskor Brudslöjor och plaggpåsar finns i lager för omgående leverans. Leveranstiden är 4 - 6 veckor för lagerförda eller anpassade produkter.

 Justering & tilläggstjänster

Vi tar inte ansvar för eventuella justeringar eller ändringar som behöver göras på dina beställnings-, konfektions- och förbeställda brudkläder (såvida det inte är ett äkta tillverkningsfel). Däremot erbjuder vi ytterligare ändringstjänster på längd före leverans av våra professionella skräddare efter tillgänglighet. Leveranstiden är 2-3 veckor.

Vår online assistent kommer att kontakta dig för mätning efter beställning. Vi behöver din mätning genom att följa dessa steg: 

  1. Markera din midja med ett rep. Din midja är den minsta delen av din kropp ca 3 - 4 cm ovanför naveln där du önskar att din kjols midja sitter. 
  2. Bär dina bröllopsskor eller höga klackar som har samma höjd som du vill ha på din bröllopsdag. 
  3. Mät från markerad midja framtill mitten till golvet 

Under högsäsonger och helgdagar kan vi pausa tjänsten tillfälligt eller förlänga leveranstiden med förvarning. Dina brudkläder är ej återbetalningsbara och kan ej återbetalas efter att denna tjänst har tillämpats. Avbokning inom 24 timmar efter tjänsten debiteras 250 sek; ej återbetalningsbar efter 24 timmar. 

Alla priser är i SEK och kan ändras utan föregående annonsering.