Leverans & Frakt

Fraktkostnad

Fri frakt inom Sverige!

Vår internationella fraktkostnad varierar beroende på vikt och destination. Totala kostnader inom EU-länder kommer att visas i kassan baserat på dina varor och destinationsland. Om inget annat anges gäller erbjudanden om gratis frakt inte för internationella beställningar. För frakt utanför EU-länder, vänligen kontakta vår onlinehjälp. För returporto, kontrollera Retur och byte. 

Leveranstid

Made-to-order

Leveranstiden är cirka 4 månader och 2 - 3 månader för prioriterad order. 

Förbeställ och Återförd

Nästa leveranstid visas på varje produktsida. 

Ready-to-wear, Brudslöja och Klänningsgarderob

Din beställning levereras via DHL eller PostNord inom 1-2 arbetsdagar och kommer inom 2 - 5 arbetsdagar inom Sverige och EU-länder. För skräddarsydda och lagerförda produkter är leveranstiden 4 - 6 veckor.

Frakttid

Informationen lämnas och kan uppdateras av DHL och PostNord.

Sverige och EU-länder

Om du befinner dig i Sverige och EU-länder levereras din beställning via DHL eller PostNord och kommer fram inom 2 - 5 arbetsdagar. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om varje framsteg och meddela dig med ett spårningsnummer efter leverans så att du inte missar det mest spännande paketet på väg till dig.

Utanför EU-länder

Om du befinner dig utanför EU-länder kommer ditt paket inom 4 - 8 arbetsdagar via PostNord.

Valuta, tullar och skatter

Importtullar och skatter kan vara tillämpliga i ditt land. Vi rekommenderar alltid att brudar som beställer från länder utanför EU kontrollerar med sin import-/tullavdelning för en beräknad kostnad, så att du är medveten om eventuella avgifter som du kan behöva betala.

Förlorad eller skadad försändelse

Vänligen kontakta via e-post info@esterfranke.se eller online assistent vid förlorad försändelse. Du kan hitta mer information om skadad försändelse i retur & byte.